top of page

Hondentraining voor gehoorzaamheid

✔  Gedragstherapie van a tot z

✔  Persoonlijke aanpak

✔  In vertrouwde omgeving

Ben je op zoek naar een geschikte begeleider voor hondentraining voor de gehoorzaamheid van je hond te verhogen? Dan sta ik als professioneel hondenfluisteraar van Help Mijn Hond uit Oud-Turnhout klaar om jou te helpen. Hondentraining wordt samen met jou als eigenaar gegeven zodat de band van gehoorzaamheid tussen jou en je hond gewaarborgd blijft.

Benieuwd hoe ik u kan helpen?

Poot Wit

Gepersonaliseerde hondentraining naar meer gehoorzaamheid

Elke hond is anders en vraagt een andere aanpak. Daarom ga ik echt voor een persoonlijke hondentraining om zo de gehoorzaamheid van jouw hond optimaal te maken. Als hondengedragstherapeut ben ik gekend met heel wat verschillende rassen. Ook buitenlandse honden zijn meer dan welkom bij mij. Een training voor honden wordt aan huis gegeven of op locatie. Ik kom naar jou toe zodat jouw hond in een gekende omgeving begeleid wordt. De hondentraining kan op elke leeftijd, wij trainen ook volwassen honden om hen meer gehoorzaamheid bij te brengen.

Gedragscoach honden help mijn hond

Ontdek de mogelijkheden

Een vaak voorkomend probleem tijdens de opvoeding van honden, is het leren stoppen met blaffen. Maar ook bij angst, destructief gedrag of gewoon een aanpassing in uw gezinsleven kan ik u verder helpen. Ik kan je ook helpen bij de heropvoeding van buitenlandse honden, die je overigens via mijn contactpersonen in Roemenië en Rusland kan adopteren. Bel mij op +32 471 94 07 32 om alle details te bespreken.

bottom of page