top of page

Volwassen hond trainen

✔  Gedragstherapie van a tot z

✔  Persoonlijke aanpak

✔  In vertrouwde omgeving

Ook een volwassen hond heeft soms wat nood aan extra begeleiding en trainen. Het kan zo zijn dat je een hond adopteert die al ouder is of dat jouw hond op latere leeftijd probleemgedrag begint te vertonen. Een volwassen hond trainen vraagt een specifieke aanpak die ik als professioneel coach kan bieden.

Benieuwd hoe ik u kan helpen?

Poot Wit

Een volwassen hond trainen: dat kan zeker!

Er wordt wel eens gezegd dat je het gedrag van een ouder dier niet kan veranderen, maar dat is niet waar. Dankzij mijn ervaring als hondengedragstherapeut weet ik hoe ik elke hond best kan aanpakken. We bespreken eerst jullie specifieke situatie, zoals het voedingspatroon en wanneer het ongewenste gedrag opduikt. Op die manier kunnen we al een blik krijgen op de reden achter het gedrag. Ook bij problemen met gehoorzaamheid stellen we een trainingsplan op waarmee je hond weer een respectvolle band krijgt met jou, zijn of haar baasje. Een volwassen hond kan je nog steeds trainen en dankzij professionele hulp verloopt dit eens zo vlot.

Gedragscoach honden help mijn hond

Schakel onze hulp in

Wanneer je een volwassen hond adopteert, is het allereerst belangrijk om de juiste hond te kiezen, zodat je hem of haar achteraf goed kan trainen. Help Mijn Hond uit Oud-Turnhout staat klaar om exact dat te doen, jou en jouw hond te helpen. Contacteer mij door te bellen naar +32 471 94 07 32 om alle details te bespreken. In onze webshop vind je alvast enkele gezonde snacks om je hond mee te belonen.

bottom of page