top of page

Training van honden

✔  Gedragstherapie van a tot z

✔  Persoonlijke aanpak

✔  In vertrouwde omgeving

Voor een correcte training van je honden kan je bij mij, gedragscoach Yasmin van Help Mijn Hond uit Kasterlee, terecht. Ik bespreek samen met jou alle details van jouw situatie met jouw hond. Aan de hand van deze informatie stellen we een plan op waarmee jij en jouw hond geholpen zijn.

Benieuwd hoe ik u kan helpen?

Poot Wit

Aangepaste training voor jouw honden

Als hondencoach sta ik klaar om jou te helpen bij de training van je honden. Ik kan je helpen bij verschillende gedragsproblemen, van leren stoppen met blaffen tot verlatingsangst. Elke hond is anders en daarom is een aangepaste training die past bij de noden van jouw honden enorm belangrijk. Ik neem de tijd om jouw hond te leren kennen zodat we samen een goede begeleiding kunnen geven. Tijdens deze training is het dus zeker ook mogelijk om ondersteuning te krijgen voor de gewenning van honden geadopteerd uit het buitenland.

Gedragscoach honden help mijn hond

Ontdek hoe wij kunnen helpen

Ik sta klaar voor jou om als hondengedragstherapeut het ongewenste gedrag van jouw hond te verhelpen. Dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik verschillende soorten honden en problemen helpen. Met de juiste begeleiding en tips krijg je een goede band met je hond en geniet je van je levensgezel. Bel naar +32 471 94 07 32 om alle details te bespreken.

bottom of page