top of page

Je hond leren stoppen met blaffen

✔  Gedragstherapie van a tot z

✔  Persoonlijke aanpak

✔  In vertrouwde omgeving

Lukt het niet meteen om je hond te leren stoppen met blaffen? Schakel dan de professionele hulp van Help Mijn Hond uit Oud-Turnhout in. Aan de hand van jullie specifieke situatie stellen we een plan op dat je hond zal leren stoppen met blaffen. Ik ben bovendien ook gespecialiseerd in het werken met honden die overgekomen zijn uit het buitenland.

Benieuwd hoe ik u kan helpen?

Poot Wit

Je hond snel leren stoppen met blaffen

Een hond blaft om je te waarschuwen voor mogelijk gevaar maar constant blaffen is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom sta ik klaar om als hondengedragstherapeut jouw hond te begeleiden naar beter gedrag. Soms heeft het blaffen een dieperliggende oorzaak, zoals mishandeling in het verleden. Samen gaan we op zoek naar de reden en proberen we deze te verhelpen. Je kan bij mij terecht voor het trainen van je puppy maar ook om je volwassen hond te trainen sta ik voor jou klaar. Dankzij mijn begeleiding als hondencoach wordt probleemgedrag verleden tijd!

Gedragscoach honden help mijn hond

Maak een afspraak

Wanneer je je hond wil leren stoppen met blaffen, kan je hulp van een professioneel trainer inschakelen. Ik sta klaar om jou te helpen een goede en respectvolle band te kweken met je hond. Contacteer mij door te bellen naar +32 471 94 07 32 of via het contactformulier. Samen gaan we naar probleemloos gedrag op elke leeftijd.

bottom of page