top of page

De juiste hond kiezen

✔  Gedragstherapie van a tot z

✔  Persoonlijke aanpak

✔  In vertrouwde omgeving

Zet je de stap naar een hond en wil je de juiste metgezel kiezen? Dan sta ik klaar om jou te helpen in jouw zoektocht! Afhankelijk van jouw levenssituatie, zoals je werk, je woonplaats en de samenstelling van je gezin, bekijken we welke hond jouw ideale metgezel kan worden.

Benieuwd hoe ik u kan helpen?

Poot Wit

De juiste hond voor jouw situatie kiezen

Een hond zal jarenlang bij je blijven en daarom is het belangrijk om de juiste hond te kiezen. Als hondengedragstherapeut met jarenlange ervaring kan ik jou goed begeleiden in de zoektocht naar een hond. Natuurlijk is elke hond anders, net zoals elke persoon anders is, maar elk ras heeft zijn eigen karaktertrekken. Door te bekijken wat jij zoekt in een hond en wat jij een hond kan bieden, komen we tot een weloverwogen beslissing. Ik help je ook graag om in contact te komen met een adoptiebureau dat asielhonden uit Roemenië en Rusland een warme thuis wil geven. Wanneer hij of zij dan bij jou is, kan je ook bij mij terecht voor de training van je hond.

Gedragscoach honden help mijn hond

Contacteer mij voor begeleiding

Of je nu op zoek bent naar een puppy of een volwassen hond, ik kan jou helpen om de juiste hond te kiezen voor jouw situatie. Je nieuwe hond vind je sneller dan je denkt dankzij gedragscoach Yasmin van Help Mijn Hond uit Kasterlee. Contacteer mij telefonisch via +32 471 94 07 32 om alle details te bespreken en begin snel aan je nieuwe leven met jouw hond.

bottom of page